pic_10

Behandlinger, opplysninger og priser

Vi utfører følgende behandlinger

Laura spas Behandlinger

Nakken, skuldrer og ryggen

 

 

Swedish Massasje/Klassisk Massasje

 

 

 

Thai Massasje

 

 

 

Sport Massasje

 

 

 

 

 

Dypvevsmassasje

 

 

 

 

Remedial Massasje (Tennis Elbow, Office Syndrom, Migraine, Piriformis Syndrom og mer mer, vennligst oppgi i konsultasjon ved online booking)

 

 

 

 

Lymfe Drenering Massasje

 

Aromaterapi Massasje

 

 

 

Hot Stone Massasje

 

 

 

Signatur Massasje (Hot Stone Massasje og Aromaterapi Massasje med Aromaterapi olje i hele behandlingen)

25 min. 

500 kr.

 

50 min. 990 kr.

75 min. 1490 kr.

 

50 min.

990 kr.

75 min. 1490 kr.

 

50 min.

1190 kr.

75 min.

1690 kr.

 

50 min.

1190 kr.

75 min.

1690 kr.

 

50 min.

1290 kr.

75 min.

1790 kr.

 

50 min.

1190 kr.

 

50 min. 990 kr.

75 min. 1490 kr.

 

90 min. 

1990 kr.

 

120 min. 

2490 kr.

Swedish Massasje/Klassisk Massasje benyttes ved muskelspenninger, muskelknuter, treningsverk, hevelser og stress samt perfekt for avslappende og velvære. Ved trygger punkt behandling etter kundens konsultasjon-enkelte steder kan kjennes litt vondt med behagelig måte som godt vondt. Varm naturlig massasje olje benyttes under behandlingen. Full kropp behandling, avslutter med ansikt og hodebunnsmassasje. Egnet godt for alle som vil ha en behagelig massasje samtidig som å løse opp muskelspenninger. Hardhets grader: myk og medium, behandlingen skal være mest mulig behagelig, avslappende og velvære.

Thai Tradisjon Massasje behandling går dype i muskler med å løse opp knuter og anspente muskler. Det kan være muskels tøyning og bøyning etter behovet men ikke nødvendig og forlater muskulering for enkelte som har osteoporose og alle eldrere over 50 år gamle. (Vennligst angi i konsultasjon ved online booking om du har osteoporose) Varm naturlig massasje olje benyttes under behandlingen. Full kropp behandling, avslutter med ansikt og hodebunnsmassasje. Egnet godt for alle som vil ha en dypp massasje og vil løse opp muskelspenninger mest mulig. Hardhets grader: medium og hard.

Sport Massasje benyttes ved å løse opp intense muskelspenninger etter trening, hard aktiviteter også ligne. Behandling starter forsiktig med oppvarming i muskulatur og går dypere gradvis under bahandlingen. Varm/kald naturlig massasje olje etter behovet benyttes under behandlingen. Fokus områdets behandling, avslutter med ansikt og hodebunnsmassasje. Egnet godt for alle som er utøvere, trenings glad personer, hard arbeids personer også ligne. Hardhets grader: starte med myk grad og øker gradvis dypere i muskulatur uten å ha det vondt.

Dypvevsmassasje benyttes ved å løse opp muskelspenninger, muskelknuter, treningsverk i dype flere lag i muskulatur samtidig med spesiale teknikker under behagelig behandlingen. Fokus områdets behandling, avslutter med ansikt og hodebunnsmassasje. Egnet godt for alle som har intense langvarig smerte i muskulatur fra statis arbeid, feil bevegelse i arbeid eller aktivitet og ønsker behagelig behandling. Hardhets grader: starte med myk grad og øker gradvis dypere i muskulatur uten å ha det vondt.

Remedial Massasje benyttes ved å behandle spesifikt symptom som tennis syndrome, office syndrome, migraine, piriformis syndrome og mer mer. Fokus områdets behandling, avslutter med ansikt og hodebunnsmassasje. Egnet godt for alle som har spesifikt symptom og vil ha fokus i området. Hardhets grader: starte med myk grad og øker gradvis dypere i muskulatur uten å ha det vondt.

Lymfe Drenering Massasje benyttes ved å redusere hevelse i kroppen. Fokus områdets behandling, avslutter med ansikt og hodebunnsmassasje. Egnet godt for alle som har hevelse i kroppen. Hardhets grader: myk.

Aromaterapi Massasje benyttes ved å løse opp muskelspenninger, muskelknuter, treningsverk i behagelig, avslappende og velvære måte samtidig som å få aromaterapi behandling for optimal fantastisk velvære opplevelse for kropp og sjel. Full kropp behandling, avslutter med ansikt og hodebunnsmassasje. Egnet godt for alle som vil ha en mest mulig behagelig, avslappende og velvære massasje samtidig som å løse opp muskelspenninger. Hardhets grader: myk og behagelig behandlingen.

Hot Stone Massasje benyttes ved å løse opp muskelspenninger, muskelknuter, treningsverk i behagelig, avslappende og velvære måte. Full kropp behandling, avslutter med ansikt og hodebunnsmassasje. Egnet godt for alle som vil ha en mest mulig behagelig, avslappende og velvære massasje samtidig som å løse opp mest mulig muskelspenninger. Hardhets grader: myk og behagelig behandlingen med effektiv resultat.

Signatur Massasje benyttes ved å løse opp muskelspenninger, muskelknuter, treningsverk i behagelig, avslappende og velvære måte samtidig som å få aromaterapi behandling for optimal fantastisk velvære opplevelse for kropp og sjel. Full kropp behandling, avslutter med ansikt og hodebunnsmassasje. Egnet godt for alle som vil ha en mest mulig behagelig, avslappende og velvære massasje samtidig som å løse opp mest mulig muskelspenninger. Hardhets grader: myk og behagelig behandlingen med effektiv resultat.

Etter behandling får du forbedret kroppsfunksjon, bevegelighet, blodsirkulasjonen, lymfedrenasje, forbedrer forbrenning samt redusert spenning og smerte. Ikke minst å få slappende og velvære opplevelse for kropp og sjel.

 
Hardhets grader  fins i 3 forskjellige grader: myk, medium og hard, ta en nærmere titt under hver enkelt behandling. 
  

 Egenskaper: : 

Heat massasje jell

  • Hjelper mot smerter i leddene og ryggen, lindrer plager i sener og benbygningen. Gir varmet i muskulatur, bedrer blodsirkulasjon.
  • Lindrer plager i forbindelse med følelsesløshet i hender og føtter,hjelper mot smerter i leddene og ryggen, lindrer plager i sener og benbygningen. Produktet brukes tradisjonelt også ved brannskader og skolding, insektbitt, bloduttredelser, og ved kløe i huden. Produktet kan også brukes på mindre sår.

Aromaterapi olje

  • Aromaterapi olje er nyttig som hjelper med å slappe av både fysisk og mentalt, og hjelper til med å rense nesen og oppløse slim, hjelper til med å lindre muskel- og leddsmerte , antibakteriell  og hudvirus, fremmer dypere og mer behagelig søvn, og hjelper til med å behandle langsiktig psykologisk stress.

Olje

  • Binder fuktigheten i huden slik at den føles myk og glatt.
   
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  

Unn deg et velvære-avbrekk i hverdagen!

Velkommen til Laura spa

Copyright © 2021 Laura spa. All rights reserved.