pic_10

Behandlinger, opplysninger og priser

Vi utfører følgende behandlinger

Laura spas Behandlinger

Signatur Massasje       

 

 

 

 

 

 

 

Aromaterapi Massasje     

 

 

 

 

 

 

 

Massasje Kurs for Et par

50 min

950 kr

 

75 min

1450 kr

 

 

 

50 min 

1200 kr

 

75 min

1650 kr

 

 

 

180 min

5000kr

Signatur Massasje benyttes ved muskelspenninger, muskelknuter, treningsverk, hevelser og stress samt perfekt for avslappende og velvære. Ved trygger punkt behandling etter kundens konsultasjon-enkelte steder kan kjennes litt vondt med behagelig måte som godt vondt. Varm naturlig massasje olje benyttes under behandlingen. Full kropp behandling, avslutter med ansikt og hodebunnsmassasje. Egnet godt for alle som vil ha en behagelig massasje samtidig som å løse opp mest mulig muskelspenninger. Hardhets grader: myk, medium og hard. Behandling  skreddesyr  etter kundebehovet.

 Aromaterapi Massasje benyttes ved å løse opp muskelspenninger, muskelknuter, treningsverk i behagelig, avslappende og velvære måte samtidig som å få aromaterapi behandling for optimal fantastisk velvære opplevelse for kropp og sjel. Full kropp behandling, avslutter med ansikt og hodebunnsmassasje. Egnet godt for alle som vil ha en mest mulig behagelig, avslappende og velvære massasje samtidig som å løse opp muskelspenninger. Hardhets grader: myk og medium. Behandlingen skal være mest mulig behagelig, avslappende og velvære.

Massasje kurs for et par som ønsker seg å kunne massere hverandre på et profesjonell nivå. Å kunne massere hverandre vil dere bli enda glad i hverandre og får spart masse penger. Laura spa vil stå for alle kurs materialene. Dere trengs kun møt opp på avtalt sted. Massasje kurset vil være i 3 timer tid. Hva som vil foregår i kurset: Først vil dere får lært om anatomi. Deretter vil Jeg massere en av dere i 50 min og da masserer dere hverandre i 50 min mens jeg lærer dere underveis om hvordan dere vil massere hverandre på ekspert måte.

Etter behandling får du forbedret kroppsfunksjon, bevegelighet, blodsirkulasjonen, lymfedrenasje, forbedrer forbrenning samt redusert spenning og smerte. Ikke minst å få slappende og velvære opplevelse for kropp og sjel.

 
Hardhets grader  fins i 3 forskjellige grader: myk, medium og hard, ta en nærmere titt under hver enkelt behandling. 
  

 Egenskaper: : 

Heat massasje jell

  • Hjelper mot smerter i leddene og ryggen, lindrer plager i sener og benbygningen. Gir varmet i muskulatur, bedrer blodsirkulasjon.
  • Lindrer plager i forbindelse med følelsesløshet i hender og føtter,hjelper mot smerter i leddene og ryggen, lindrer plager i sener og benbygningen. Produktet brukes tradisjonelt også ved brannskader og skolding, insektbitt, bloduttredelser, og ved kløe i huden. Produktet kan også brukes på mindre sår.

Aromaterapi olje

  • Aromaterapi olje er nyttig som hjelper med å slappe av både fysisk og mentalt, og hjelper til med å rense nesen og oppløse slim, hjelper til med å lindre muskel- og leddsmerte , antibakteriell  og hudvirus, fremmer dypere og mer behagelig søvn, og hjelper til med å behandle langsiktig psykologisk stress.

Olje

  • Binder fuktigheten i huden slik at den føles myk og glatt.
   
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  

Unn deg et velvære-avbrekk i hverdagen!

Velkommen til Laura spa

Copyright © 2024 Laura spa. All rights reserved.