pic_10

Behandlinger, opplysninger og priser

Vi utfører følgende behandlinger

Laura spas Behandlinger

Signatur Massasje        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aromaterapi Massasje

 

 

 

 

 

 

Nakken, Hodet og Ansikt Massasje

25 min

600 kr

 

50 min

1200 kr

 

75 min

1800 kr

 

 

50 min 

1300 kr

 

75 min

1900 kr

 

 

50 min

1200 kr

Signatur Massasje benyttes ved muskelspenninger, muskelknuter, treningsverk, hevelser og stress samt perfekt for avslappende og velvære. Ved trygger punkt behandling etter kundens konsultasjon-enkelte steder kan kjennes litt vondt med behagelig måte som godt vondt. Varm naturlig massasje olje benyttes under behandlingen. Full kropp behandling, avslutter med ansikt og hodebunnsmassasje. Egnet godt for alle som vil ha en behagelig massasje samtidig som å løse opp mest mulig muskelspenninger. Hardhets grader: myk, medium og hard. Behandling  skreddesyr  etter kundebehovet.

 Aromaterapi Massasje benyttes ved å løse opp muskelspenninger, muskelknuter, treningsverk i behagelig, avslappende og velvære måte samtidig som å få aromaterapi behandling for optimal fantastisk velvære opplevelse for kropp og sjel. Full kropp behandling, avslutter med ansikt og hodebunnsmassasje. Egnet godt for alle som vil ha en mest mulig behagelig, avslappende og velvære massasje samtidig som å løse opp muskelspenninger. Hardhets grader: myk og medium. Behandlingen skal være mest mulig behagelig, avslappende og velvære.

Nakken, Hodet og ansikt Massasje benyttes ved å løse opp muskelspenninger, muskelknuter, treningsverk i behagelig, avslappende og velvære måte. Masseres skuldrene, nakken, hodebunn og ansikt. Egnet godt for alle som vil ha en mest mulig behagelig, avslappende og velvære massasje Samtidig som å løse opp mest mulig muskelspenninger. Hardhets grader: myk og behagelig behandlingen med effektiv resultat.

Etter behandling får du forbedret kroppsfunksjon, bevegelighet, blodsirkulasjonen, lymfedrenasje, forbedrer forbrenning samt redusert spenning og smerte. Ikke minst å få slappende og velvære opplevelse for kropp og sjel.

 
Hardhets grader  fins i 3 forskjellige grader: myk, medium og hard, ta en nærmere titt under hver enkelt behandling. 
  

 Egenskaper: : 

Heat massasje jell

  • Hjelper mot smerter i leddene og ryggen, lindrer plager i sener og benbygningen. Gir varmet i muskulatur, bedrer blodsirkulasjon.
  • Lindrer plager i forbindelse med følelsesløshet i hender og føtter,hjelper mot smerter i leddene og ryggen, lindrer plager i sener og benbygningen. Produktet brukes tradisjonelt også ved brannskader og skolding, insektbitt, bloduttredelser, og ved kløe i huden. Produktet kan også brukes på mindre sår.

Aromaterapi olje

  • Aromaterapi olje er nyttig som hjelper med å slappe av både fysisk og mentalt, og hjelper til med å rense nesen og oppløse slim, hjelper til med å lindre muskel- og leddsmerte , antibakteriell  og hudvirus, fremmer dypere og mer behagelig søvn, og hjelper til med å behandle langsiktig psykologisk stress.

Olje

  • Binder fuktigheten i huden slik at den føles myk og glatt.
   
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  

Unn deg et velvære-avbrekk i hverdagen!

Velkommen til Laura spa

Copyright © 2023 Laura spa. All rights reserved.