pic_8

Om Spa & Aromaterapi Massasje

Spa

Spa er «dyp rensing av huden ned til de dypere lag, og å gi huden næring » .

En annen betydning av spa er « å bringe helse ved hjelp av vann » , for eksempel ved å bløte huden med mineralrikt vann, ved å bløte huden med melk, ved å bruke urteomslag, ved å drikke mineralrikt vann, ved massasjebad (Hydrotheraphy), eller ved massasje med aromatiske oljer (Aroma theraphy).

pic_9

Thailandsk massasje

Thailandsk massasje er både en vitenskap og en kunst som har gått i arv fra gammelt av, gjennom utallige generasjoner. Tradisjonelt brukes metoden av folk flest til å lindre smerte og tretthet ved å gni og klemme på kroppen, og berøringen skaper også nærhet mellom familiemedlemmene, slik som når barnebarnet masserer besteforeldrene.

Thailandsk massasje kan gi god resultat ved å lindre enkle symptomer, forebygge lidelser, og gjenopprette sviktende funksjoner i legemet.

Thailandsk massasje hjelper til med å stimulere blodomløpet i hjernen og sentralnervesystemet (Autonomic Nervous System), slik at funksjon og balanse bedres i de organene som arbeider utenom viljens kontroll. Massasjen hjelper til med å stramme opp huden og gi den klarhet og glød. Huden blir sunnere som følge av bedre blodsirkulasjon og oksygentilførsel. Det oppstår også mange andre gunstige resultater i legemet.

Unn deg et velvære-avbrekk i hverdagen!

Velkommen til Laura spa

Copyright © 2022 Laura spa. All rights reserved.